ĒDIENKARTE
Olīves 4.50
Maize & sviests ar trifeļu eļļu 1.00/1 pers
Austeres Creuses N2 Poèsie, Normandie, Francija 1 gb 3.90, 6 gb 21.00, 12 gb 35.00
PIEDĀVĀJUMS!!! 3 gb austeres un glāze šampanietis 18.00
PIEDĀVĀJUMS!!! Uzkodu plate “Jūras veltes” un 2 glāzes šampanietis 38.00
“Jūras veltes”-jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes,
kroketes 22.50
“Foie Gras”- pīles
akna ar sarkanvīna bumbieri un grauzdētu maizīti 16.50
Liellopa gaļas karpačo ar sinepju
mērci, parmezānu un ar/bez trifeļu eļļu 16.50
Gaļas asorti – jamon serrano, fuet, pīles krūtiņa 7.50
Siera asorti – taleggio, manchego,
comte, aprikožu džems 7.50
Antipasti mix – dārzeņi, humus, siers, gaļa 7.50
Salāti ar karamelizētu kazas sieru un vīģēm
14.50
Salāti ar tīģergarnelēm, avokado un mango 14.50
Provansas zivju zupa ar jūras veltēm 14.50
Pasta “Ravioli” ar burratu un pistāciju pesto 15.00
Staltbrieža
steiks ar sarkanvīna mērci un
kartupeļu “gratin” 27.00
Jēra kājas cepetis ar
baltvīna-garšaugu mērci, pupiņu biezeni un dārzeņiem 23.00
Vidusjūras
astoņkājis ar harisas mērci un ceptiem dārzeņiem 25.00
Paltusa fileja ar
miso-sviesta mērci, zaļajiem sparģeļiem un kartupeļiem 25.00
“Crème Brule” ar lavandu 6.50
Šokolādes pavlova ar plūmēm
6.50
Kokosriekstu
saldējums kokosā 5.50
Citronu sorbetto 5.50
Sicīlijas kanoli 5.50
Ar prieku atbildēsim uz
jautājumiem par alergēnu klātbūtni ēdienos.
Viesu kompānijām no 6 personām
pie rēķina tiks pieskaitīta 10% servisa maksa.