ĒDIENKARTE
Olīves 4.50
Maize & sviests ar trifeļu eļļu 1.00/1 pers
Austeres Creuses N2 Poèsie, Normandie, Francija 1 gb 3.90, 6 gb 21.00, 12 gb 35.00
PIEDĀVĀJUMS!!! 3 gb austeres un glāze šampanietis 17.00
PIEDĀVĀJUMS 2 pers!!! Plate “Jūras veltes” un 2 glāzes šampanietis 35.00
“Jūras
veltes”-jūras ķemmītes, tīģergarneles,
kalmāri, gliemenes, kroketes 19.50
Liellopa gaļas karpačo ar
sinepju mērci, parmezānu un ar/bez trifeļu eļļu 12.50
Gaļas plate – prošuto, salami, fuet, pīles krūtiņa, pīles
aknu muss 9.50
Siera plate- Morbier, Bri, Roquefort, Parmesan, Buche, vīģu ievārījums 9.50
Dārzeņu “Antipasti” – dažādi grilēti dārzeņi garšaugu eļļā ar
humusu 7.50
Salāti ar karamelizētu kazas sieru un vīģēm
10.50
Salāti ar tīģergarnelēm, avokado un mango 10.50
Medījuma buljonzupa ar dārzeņiem 8.50
Pasta “Ravioli” ar osso buco
(liellopa gaļu) un parmezānu 14.00
Savvaļas brieža gaļas
steiks ar sarkanvīna mērci un
kartupeļu “gratin” 22.00
“Osso Buco”- vīnā sutināts teļa
stilbs ar kaulu un kartupeļu - trifeļu biezeni 20.00
Usmas zutis baltvīna - garšaugu
mērcē un kartupeļu biezeni 22.00
Zandarta fileja ar mandeļu
“veloute” mērci un ceptiem dārzeņiem 20.00
“Crème Brule” ar ogām 6.50
“Bliss Gelato” – Brontes pistāciju gelato 1 bumbiņa 4.50
Kokosa saldējums kokosā 4.50
Sicīlijas kanoli 4.50
Ar prieku atbildēsim uz jautājumiem par alergēnu klātbūtni ēdienos.
Viesu kompānijām no 6 personām pie rēķina tiks pieskaitīta 10% servisa maksa.