ĒDIENKARTE

Olīves 4.50
Maize & sviests ar trifeļu eļļu 1.00/1 pers

Austeres Creuses N2 Poèsie, Normandie, Francija 1 gb 3.90, 6 gb 21.00, 12 gb 35.00

PIEDĀVĀJUMS!!! 3 gb austeres un  glāze šampanietis 17.00

PIEDĀVĀJUMS 2 pers!!! Plate “Jūras veltes” un 2 glāzes šampanietis 35.00

“Jūras veltes”-jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes, kroketes 19.50
Liellopa gaļas karpačo ar sinepju mērci, parmezānu un ar/bez trifeļu eļļu 12.50
Gaļas plate – prošuto, salami, fuet, pīles krūtiņa, pīles aknu muss 9.50
Siera plate- Morbier, Bri, Roquefort, Parmesan, Buche, vīģu ievārījums 9.50
Dārzeņu “Antipasti” – dažādi grilēti dārzeņi garšaugu eļļā ar humusu 7.50

Salāti ar karamelizētu kazas sieru un vīģēm 10.50
Salāti ar tīģergarnelēm, avokado un mango 10.50

Aukstā tomātu zupa “Gazpacho” 8.50
Pasta “Ravioli” ar osso buco (liellopa gaļu) un parmezānu 14.00

Liellopa gaļas steiks ar sarkanvīna mērci un kartupeļu “gratin” 22.00
Lēni gatavoti vērša vaidziņi ar sarkanvīna mērci un kartupeļu - trifeļu biezeni 20.00

Vidusjūras astoņkājis ar harisas mērci un ceptiem dārzeņiem 22.00

Zandarta fileja ar mandeļu “veloute” mērci un ceptiem dārzeņiem 20.00

“Semifreddo” 6.50
“Crème Brule” ar ogām 6.50
“Bliss Gelato” – Brontes pistāciju gelato 1 bumbiņa 4.50
“Bliss Gelato” – mango sorbetto 1 bumbiņa 4.50
“Bliss Gelato” – rabarberu sorbetto 1 bumbiņa 4.50
Kokosriekstu saldējums kokosā 4.50
Sicīlijas kanoli 4.50
Ar prieku atbildēsim uz jautājumiem par alergēnu klātbūtni ēdienos.
Viesu kompānijām no 6 personām pie rēķina tiks pieskaitīta 10% servisa maksa.



Pirkumu grozs