ĒDIENKARTE
Olīves 4.50
Maize & sviests ar trifeļu eļļu 1.00/1 pers
Austeres Creuses N2 Poèsie, Normandie, Francija 1 gb 3.90, 6 gb 21.00, 12 gb 35.00
PIEDĀVĀJUMS!!! 3 gb austeres un glāze šampanietis 18.00
PIEDĀVĀJUMS 2 pers!!! Plate “Jūras veltes” un 2 glāzes šampanietis 38.00
“Jūras veltes” - jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes, kroketes 22.50
Liellopa gaļas karpačo ar sinepju mērci, parmezānu un ar/bez trifeļu eļļu 14.50
Gaļas plate – prošuto, salami, fuet, pīles krūtiņa, pīles gaļas rilete 9.50
Siera plate - Morbier, Bri, Roquefort, Parmesan, Buche, vīģu ievārījums 9.50
Dārzeņu “Antipasti” – dažādi grilēti dārzeņi garšaugu eļļā ar humusu 8.50
Salāti ar burrata sieru, bazilika pesto un pīniju riekstiem 11.50
Salāti ar karamelizētu kazas sieru un vīģēm 11.50
Salāti ar tīģergarnelēm, avokado un mango 11.50
Medījuma buljonzupa ar brieža gaļu un gailenēm 10.50
Pasta “Ravioli” ar burratu, baklažāniem un parmezānu 14.00
Savvaļas brieža steiks ar sarkanvīna mērci un kartupeļu “gratin” 23.00
Sarkanvīna mērcē lēni gatavoti vērša vaidziņi ar kartupeļu biezeni 23.00
Vidusjūras astoņkājis ar harisas mērci un ceptiem dārzeņiem 23.00
Paltusa fileja apelsīnu-kaperu mērci un ceptiem kartupelīšiem 23.00
Ar prieku atbildēsim uz jautājumiem par alergēnu klātbūtni ēdienos.
Viesu kompānijām no 6 personām pie rēķina tiks pieskaitīta 10% servisa maksa.