ĒDIENKARTE
Olīves 4.50
Maize & sviests ar trifeļu eļļu 1.00/1 pers
Austeres Creuses N2 Poèsie, Normandie, Francija 1 gb 3.90, 6 gb 21.00, 12 gb 35.00
PIEDĀVĀJUMS!!! 3 gb austeres un glāze šampanietis
18.00
PIEDĀVĀJUMS!!! Uzkodu plate “Jūras veltes” un 2 glāzes šampanietis 38.00
“Jūras veltes”-jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes, kroketes 22.50
“Foie Gras”- pīles akna ar sarkanvīna bumbieri un brioša maizīti 16.50
Liellopa gaļas karpačo ar sinepju
mērci, parmezānu un ar/bez trifeļu eļļu 16.50
Gaļas asorti – jamon serrano, fuet, pīles krūtiņa 7.50
Siera asorti – taleggio,
manchego, comte, rabarberu čatnijs 7.50
Antipasti mix – dārzeņi, humus, siers, gaļa 7.50
Salāti ar karamelizētu kazas sieru un vīģēm
14.50
Salāti ar tīģergarnelēm, avokado un mango 14.50
Zaļo sparģeļu un zirnīšu
biezzupa ar kazas sieru un pīniju
riekstiem 11.50
Pasta sēpijas “Tortellini” ar kūpinātu lasi un garneļu “bisque”
mērci 15.00
Savvaļas
brieža steiks ar sarkanvīna mērci un
kartupeļu “gratin” 27.00
Jēra kājas cepetis ar
baltvīna-garšaugu mērci, pupiņu biezeni un dārzeņiem 23.00
Jūras
ķemmītes ar mandeļu-velutē mērci un kartupeļu biezeni 25.00
Zandarta fileja ar
miso-vīna, sviesta mērci, zaļajiem sparģeļiem un kartupeļiem 23.00