ĒDIENKARTE

Olīves 4.50
Maize & sviests ar trifeļu eļļu 1.00/1 pers

Austeres Creuses N2 Poèsie, Normandie, Francija 1 gb 3.50, 6 gb 19.00, 12 gb 29.00

PIEDĀVĀJUMS!!! 3 gb austeres un  glāze šampanietis 16.00
PIEDĀVĀJUMS 2 pers!!! Plate “Jūras veltes” un 2 glāzes šampanietis 31.00

Baltie sparģeļi ar Holandes mērci, plaucētu olu un parmezānu 12.50
“Jūras veltes” - jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes, kroketes 19.50
Liellopa gaļas karpačo ar sinepju mērci, parmezānu un ar/bez trifeļu eļļu 10.50
Gaļas plate – prošuto, salami, fuet, pīles krūtiņa, pīles aknu muss 9.50
Siera plate - Morbier, Bri, Roquefort, Parmesan, Buche, vīģu ievārījums 9.50
Dārzeņu “Antipasti” – dažādi grilēti dārzeņi garšaugu eļļā ar humusu 6.50

Salāti ar karamelizētu kazas sieru un vīģēm 9.50
Salāti ar tīģergarnelēm, avokado un mango 9.50

Zivju zupa ar jūras veltēm 12.50

Pasta “Ravioli” ar “ossobuco” un parmezānu 14.00

Liellopa gaļas steiks ar sarkanvīna mērci un kartupeļu “gratin” 22.00
“Osso buco” - vīnā gatavots teļa stilba ar kaulu un kartupeļu biezeni  20.00
Vidusjūras astoņkājis ar harisas mērci, grauzdētiem turku zirņiem un ceptiem dārzeņiem 22.00
Doradas fileja ar garneļu mērci un ceptiem dārzeņiem 18.00

“Semifreddo” 6.50
“Crème Brule” ar ogām 6.50
“Bliss Gelato” – mango sorbetto 1 bumbiņa 4.50
Kokosriekstu saldējums kokosā 4.50
Citronu sorbetto citronā 4.50
Šokolādes kūka “Sacher” 4.50
Sicīlijas kanoli 4.50


Ar prieku atbildēsim uz jautājumiem par alergēnu klātbūtni ēdienos.
Viesu kompānijām no 6 personām pie rēķina tiks pieskaitīta 10% servisa maksa.
Iespēju robežās piedāvājam ēdienus līdzi ņemšanai ar -20% atlaidi.


Pirkumu grozs