ĒDIENKARTE
Olīves 4.50
Maize & sviests ar trifeļu eļļu 1.00/1 pers
Austeres Creuses N2 Poèsie, Normandie, Francija 1 gb 3.90, 6 gb 21.00, 12 gb 35.00
PIEDĀVĀJUMS!!! 3 gb austeres un glāze šampanietis 18.00
PIEDĀVĀJUMS 2 pers!!! Plate “Jūras veltes” un 2 glāzes šampanietis 38.00
“Jūras veltes”-jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes,
kroketes 22.50
Liellopa gaļas karpačo ar sinepju
mērci, parmezānu un ar/bez trifeļu eļļu 16.50
Gaļas plate – prošuto, salami, fuet, pīles krūtiņa, pīles
gaļas rilete 11.50
Siera plate- Morbier, Bri,
Roquefort, Parmesan, Buche, vīģu ievārījums 11.50
Dārzeņu “Antipasti” – dažādi grilēti dārzeņi garšaugu eļļā ar
humusu 8.50
Salāti ar karamelizētu kazas sieru un vīģēm
14.50
Salāti ar tīģergarnelēm, avokado un mango 14.50
Salāti ar pīles “konfitu”,
granātābolu un pekānriekstiem 14.50
Ķirbju krēmzupa ar rokfora sieru vai grauzdētu prošuto, vai
tīģergarnelēm 11.50
Pasta “Ravioli” ar gailenēm un parmezānu 15.00
Savvaļas
brieža steiks ar sarkanvīna mērci un kartupeļu
“gratin” 27.00
“Osso Buco” –vīnā gatavots teļa stilbs ar kaulu un kartupeļu
biezeni 23.00
Vidusjūras astoņkājis ar harisas
mērci un ceptiem dārzeņiem 25.00
Paltusa fileja ar
citrusu mērci un rudens sakņu dārzeņiem 23.00
“Panna cotta” ar āboliem un drumstalām 6.50
Šokolādes fondants ar
burbona vaniļas saldējumu 6.50
Kokosriekstu
saldējums kokosā 5.50
Citronu sorbetto 5.50
Sicīlijas kanoli 5.50
Ar prieku atbildēsim uz
jautājumiem par alergēnu klātbūtni ēdienos.
Viesu kompānijām no 6 personām
pie rēķina tiks pieskaitīta 10% servisa maksa.