ĒDIENKARTE
Olīves 4.50
Maize & sviests ar trifeļu eļļu 1.00/1 pers
Austeres Creuses N2 Poèsie, Normandie, Francija 1 gb 3.90, 6 gb 21.00, 12 gb 35.00
PIEDĀVĀJUMS!!! 3 gb austeres un glāze šampanietis
18.00
PIEDĀVĀJUMS!!! Uzkodu plate “Jūras veltes” un 2 glāzes šampanietis 38.00
“Jūras veltes”-jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes, kroketes 22.50
Baltie sparģeļi ar Holandes mērci, “lutinātu” olu un parmezānu 14.50
Liellopa gaļas karpačo ar sinepju
mērci, parmezānu un ar/bez trifeļu eļļu 16.50
Gaļas plate – prošuto, salami, fuet, pīles krūtiņa, pīles
gaļas rilete 11.50
Siera plate- Morbier, Bri,
Roquefort, Parmesan, Buche, vīģu ievārījums 11.50
Dārzeņu “Antipasti” – dažādi grilēti dārzeņi garšaugu eļļā ar
humusu 8.50
Salāti ar karamelizētu kazas sieru un vīģēm
14.50
Salāti ar tīģergarnelēm, avokado un mango 14.50
Salāti ar pīles “konfitu”,
granātābolu un pekānriekstiem 14.50
Zaļo sparģeļu un zirnīšu
biezzupa ar kazas sieru un pīniju
riekstiem 11.50
Pasta sēpijas “Tortelini” ar kūpinātu lasi un garneļu “bisque”
mērci 15.00
Savvaļas
brieža steiks ar sarkanvīna mērci un
kartupeļu “gratin” 27.00
Jēra kājas cepetis ar
baltvīna-garšaugu mērci un pupiņu biezeni 23.00
Vidusjūras
astoņkājis ar harisas mērci un ceptiem dārzeņiem 25.00
Paltusa fileja ar
citrusu mērci un rudens sakņu dārzeņiem 23.00