ĒDIENKARTE

Olīves 4.50
Maize & sviests ar trifeļu eļļu 1.00/1 pers

Austeres Creuses N2 Poèsie, Normandie, Francija 1 gb 3.90, 6 gb 21.00, 12 gb 35.00

PIEDĀVĀJUMS!!! 3 gb austeres un  glāze šampanietis 18.00
PIEDĀVĀJUMS!!! Uzkodu plate “Jūras veltes” un 2 glāzes šampanietis 38.00

“Jūras veltes”-jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes, kroketes 22.50
Baltie sparģeļi
ar Holandes mērci, “lutinātu” olu un parmezānu 14.50
Liellopa gaļas karpačo
ar sinepju mērci, parmezānu un ar/bez trifeļu eļļu 16.50
Gaļas plate – prošuto, salami, fuet, pīles krūtiņa, pīles gaļas rilete 11.50
Siera plate- Morbier, Bri, Roquefort, Parmesan, Buche, vīģu ievārījums 11.50
Dārzeņu “Antipasti” – dažādi grilēti dārzeņi garšaugu eļļā ar humusu 8.50

Salāti ar karamelizētu kazas sieru un vīģēm 14.50
Salāti ar tīģergarnelēm, avokado un mango 14.50
Salāti ar pīles “konfitu”, granātābolu un pekānriekstiem 14.50

Zaļo sparģeļu un zirnīšu biezzupa ar kazas sieru un pīniju riekstiem 11.50
Pasta sēpijas “Tortelini” ar kūpinātu lasi un garneļu “bisque” mērci 15.00

Savvaļas brieža steiks ar sarkanvīna mērci un kartupeļu “gratin” 27.00
Jēra kājas cepetis ar baltvīna-garšaugu mērci un pupiņu biezeni 23.00
Vidusjūras astoņkājis ar harisas mērci un ceptiem dārzeņiem 25.00
Paltusa fileja ar citrusu mērci un rudens sakņu dārzeņiem 23.00

“Crème Brule” ar ogām 6.50
   “Pavlova” ar zemenēm 6.50
“Bliss Gelato” – Brontes pistāciju gelato 1 bumbiņa 5.50
“Bliss Gelato” – mango sorbetto 1 bumbiņa 5.50
Kokosriekstu saldējums kokosā 5.50
Citronu sorbetto 5.50
Sicīlijas kanoli 5.50

Ar prieku atbildēsim uz jautājumiem par alergēnu klātbūtni ēdienos.
Viesu kompānijām no 6 personām pie rēķina tiks pieskaitīta 10% servisa maksa.

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.