ĒDIENKARTE
Olīves 4.50
Maize & sviests ar trifeļu eļļu 1.00/1 pers
Austeres Creuses N2 Poèsie, Normandie, Francija 1 gb 3.90, 6 gb 21.00, 12 gb 35.00
PIEDĀVĀJUMS!!! 3 gb austeres un glāze šampanietis 18.00
PIEDĀVĀJUMS 2 pers!!! Plate “Jūras veltes” un 2 glāzes šampanietis 38.00
“Jūras veltes”-jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes,
kroketes 22.50
Liellopa gaļas karpačo ar sinepju
mērci, parmezānu un ar/bez trifeļu eļļu 16.50
Gaļas plate – prošuto, salami, fuet, pīles krūtiņa, pīles
aknu muss 11.50
Siera plate- Morbier, Bri,
Roquefort, Parmesan, Buche, vīģu ievārījums 11.50
Dārzeņu “Antipasti” – dažādi grilēti dārzeņi garšaugu eļļā ar
humusu 8.50
Salāti ar burrata
sieru, bazilika pesto un pīnija riekstiem 14.50
Salāti ar karamelizētu kazas sieru un vīģēm 14.50
Salāti ar tīģergarnelēm, avokado un mango 14.50
Tomātu (no mammas dārza) krēmzupa ar kazas sieru VAI tīģergarnelēm 14.50
Pasta “Ravioli” ar gailenēm un parmezānu 15.00
Liellopa
gaļas (Argentina, Rib eye) steiks ar sarkanvīna mērci un
kartupeļu “gratin” 27.00
Lēni gatavoti vērša vaidziņi ar
sarkanvīna-garšaugu mērci un kartupeļu biezeni 23.00
Vidusjūras astoņkājis ar harisas
mērci un ceptiem dārzeņiem 25.00
Paltusa
fileja ar apelsīnu-kaperu mērci, zaļajiem sparģeļiem un ceptiem
kartupelīšiem 23.00
“Crème Brule” ar ogām un lavandu 6.50
Šokolādes “Pavlova” ar plūmēm 6.50
“Bliss Gelato” – Brontes pistāciju gelato 1 bumbiņa 5.50
“Bliss Gelato” – mango sorbetto 1 bumbiņa 5.50
Kokosriekstu saldējums kokosā 5.50
Citronu sorbetto 5.50
Sicīlijas kanoli 5.50
Viesu kompānijām no 6 personām pie rēķina tiks pieskaitīta 10% servisa maksa.