ĒDIENKARTE

Olīves 4.50
Maize & sviests ar trifeļu eļļu 1.00/1 pers

Austeres Creuses N2 Poèsie, Normandie, Francija 1 gb 3.50, 6 gb 19.00, 12 gb 29.00

PIEDĀVĀJUMS!!! 3 gb austeres un  glāze šampanietis 15.00
PIEDĀVĀJUMS 2 pers!!! Plate “Jūras veltes” un 2 glāzes šampanietis 29.00

“Jūras veltes”-jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes, kroketes 18.50
Liellopu gaļas karpačo ar sinepju mērci, parmezānu un ar/bez trifeļu eļļu 9.50
Gaļas plate – prošuto, salami, fuet, pīles krūtiņa, pīles aknu muss 8.50
Siera plate- Morbier, Bri, Roquefort, Parmesan, Buche, vīģu ievārījums 8.50
Dārzeņu “Antipasti” – dažādi grillēti dārzeņi garšaugu eļļā ar humusu 5.50

Salāti ar karamelizētu kazas sieru un ogām 8.50
Salāti ar burratu, bazilika pesto un pīniju riekstiem 8.50
Salāti ar tīģergarnelēm, avokado un mango 8.50

Tomātu zupa (tomāti no mammas dārza) ar svaigo kazas sieru vai garnelēm 6.50

Pasta “Ravioli” ar kūpinātu lasi un garneļu – “bisque” mērci 12.00
Pasta “Tagliatelle” ar liellopu gaļas ragu Boloņas gaumē ar parmezānu 9.00

Liellopu gaļas steiks ar sarkanvīna mērci un dārzeņu “gratin” 18.00
“Osso Buco” – vīnā gatavots teļa stilbs ar kaulu un kartupeļu biezeni 18.00
Vidusjūras astoņkājis ar harisas mērci un ceptiem dārzeņiem 18.00
Usmas zutis baltvīna - garšaugu mērcē un kartupeļu biezeni 18.00

“Crème Brule” ar lavandu un ogām 6.50
“Pavlova” ar svaigsiera krēmu un persikiem 6.50
Kokosriekstu saldējums kokosā 4.50
Citronu sorbetto citronā 4.50
Sicīlijas kanoli 4.50

Ar prieku atbildēsim uz jautājumiem par alergēnu klātbūtni ēdienos.
Viesu kompānijām no 6 personām pie rēķina tiks pieskaitīta 10% servisa maksa.
Iespēju robežās piedāvājam ēdienus līdzi ņemšanai ar -20% atlaidi.


0