ĒDIENKARTE
Olīves 4.50
Maize & sviests ar trifeļu eļļu 1.00/1 pers
Austeres Creuses N2 Poèsie, Normandie, Francija 1 gb 3.90, 6 gb 21.00, 12 gb 35.00
PIEDĀVĀJUMS!!! 3 gb austeres un glāze šampanietis 17.00
PIEDĀVĀJUMS 2 pers!!! Plate “Jūras veltes” un 2 glāzes šampanietis 35.00
“Jūras
veltes”-jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes, kroketes 19.50
Liellopa gaļas karpačo ar sinepju
mērci, parmezānu un ar/bez trifeļu eļļu 12.50
Gaļas plate – prošuto, salami, fuet, pīles krūtiņa, pīles aknu muss
9.50
Siera plate- Morbier, Bri,
Roquefort, Parmesan, Buche, vīģu ievārījums 9.50
Dārzeņu “Antipasti” –
dažādi grilēti dārzeņi garšaugu eļļā ar humusu 7.50
Salāti ar karamelizētu kazas sieru un vīģēm 10.50
Salāti ar tīģergarnelēm,
avokado un mango 10.50
Aukstā tomātu zupa “Gazpacho”
8.50
Pasta “Ravioli” ar osso buco (liellopa
gaļu) un parmezānu 14.00
Liellopa
gaļas steiks ar sarkanvīna mērci un
kartupeļu “gratin” 22.00
Lēni gatavoti vērša vaidziņi ar
sarkanvīna mērci un kartupeļu - trifeļu biezeni 20.00
Vidusjūras astoņkājis ar harisas mērci un ceptiem dārzeņiem 22.00
Zandarta fileja ar mandeļu “veloute” mērci un ceptiem dārzeņiem 20.00
“Semifreddo” 6.50“Crème Brule” ar ogām 6.50
“Bliss Gelato” – Brontes pistāciju gelato 1 bumbiņa 4.50
“Bliss Gelato” – mango sorbetto 1 bumbiņa 4.50
“Bliss Gelato” – rabarberu sorbetto 1 bumbiņa 4.50
Kokosriekstu saldējums kokosā 4.50
Sicīlijas kanoli 4.50
Ar prieku atbildēsim uz jautājumiem par alergēnu klātbūtni ēdienos.
Viesu kompānijām no 6 personām
pie rēķina tiks pieskaitīta 10% servisa maksa.