ĒDIENKARTE

Olīves 4.50
Maize & sviests ar trifeļu eļļu 1.00/1 pers

Austeres Creuses N2 Poèsie, Normandie, Francija 1 gb 3.90, 6 gb 21.00, 12 gb 35.00

PIEDĀVĀJUMS!!! 3 gb austeres un  glāze šampanietis 18.00

PIEDĀVĀJUMS!!! Uzkodu plate “Jūras veltes” un 2 glāzes šampanietis 38.00

“Jūras veltes”-jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes, kroketes 1 pers 14.50
“Jūras veltes”-jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes, kroketes 2 pers 25.00
“Foie Gras”- pīles akna ar sarkanvīna bumbieri un grauzdētu maizīti  16.50
Liellopa gaļas karpačo
ar sinepju mērci, parmezānu un ar/bez trifeļu eļļu 16.50
Gaļas asorti – jamon serrano, fuet, pīles krūtiņa 7.50
Siera asorti – taleggio, manchego, comte, vīģu džems 7.50
Antipasti mix – dārzeņi, humus, siers, gaļa 7.50

Salāti ar burratu, dārza tomātiem un bazilika pesto 14.50
Salāti ar tīģergarnelēm, avokado un mango 14.50

Provansas zivju zupa ar jūras veltēm 14.50

Pasta “Ravioli” ar gailenēm un parmezānu 15.00

Liellopa antrekota steiks ar sarkanvīna mērci, gailenēm un kartupeļu “gratin” 27.00
Jēra kājas cepetis
ar baltvīna mērci, kartupeļu biezeni un dārzeņiem 25.00
Vidusjūras astoņkājis ar harisas mērci un ceptiem dārzeņiem 25.00
Barramundi fileja
ar biska mērci, zaļajiem sparģeļiem un ceptiem kartupeļiem 25.00

“Crème Brule” ar ķiršiem 6.50
“Pavlova” ar zemenēm un maskarpones krēmu 6.50
“Bliss Gelato” – Brontes pistāciju gelato 1 bumbiņa 5.50
“Bliss Gelato” – mango sorbetto 1 bumbiņa 5.50
Kokosriekstu saldējums kokosā 5.50
Sicīlijas kanoli 5.50

Ar prieku atbildēsim uz jautājumiem par alergēnu klātbūtni ēdienos.
Viesu kompānijām no 6 personām pie rēķina tiks pieskaitīta 10% servisa maksa.