ĒDIENKARTE
Olīves 4.50
Maize & sviests ar trifeļu eļļu 1.00/1 pers
Austeres Creuses N2 Poèsie, Normandie, Francija 1 gb 3.90, 6 gb 21.00, 12 gb 35.00
PIEDĀVĀJUMS!!! 3 gb austeres un glāze šampanietis 18.00
PIEDĀVĀJUMS!!! Uzkodu plate “Jūras veltes” un 2 glāzes šampanietis 38.00
 “Jūras veltes”-jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes, kroketes 1 pers 14.50
“Jūras veltes”-jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes,
kroketes 2 pers 25.00
“Foie Gras”- pīles akna ar sarkanvīna bumbieri un grauzdētu
maizīti  16.50
Liellopa gaļas karpačo ar sinepju mērci, parmezānu un ar/bez trifeļu
eļļu 16.50
Gaļas asorti – jamon serrano, fuet, pīles krūtiņa 7.50
Siera asorti – taleggio, manchego, comte, vīģu džems 7.50
Antipasti mix – dārzeņi, humus, siers, gaļa 7.50
Salāti ar karamelizētu kazas
sieru, vīģēm un mandelēm
14.50
Salāti ar tīģergarnelēm, avokado un mango 14.50
Provansas zivju zupa ar jūras veltēm 14.50
Pasta “Ravioli” ar gailenēm un parmezānu 15.00
Savvaļas
brieža steiks ar sarkanvīna mērci, gailenēm
un kartupeļu “gratin” 27.00
Lēni gatavoti vērša vaigi ar
sarkanvīna mērci un kartupeļu-selerijas biezeni 25.00
Vidusjūras astoņkājis ar harisas mērci un ceptiem dārzeņiem 25.00
Zandarta fileja ar “beurre blanc” mērci, dārzeņiem un beluga lēcām 25.00
“Semifreddo” ar āboliem un pekanrieksiem  6.50
Plūmju kūka ar burbona vaniļas saldējumu 6.50
“Bliss Gelato” – mango sorbetto 1 bumbiņa 5.50
Kokosriekstu saldējums kokosā 5.50
Citronu sorbetto 5.50
Sicīlijas kanoli 5.50
Ar prieku atbildēsim uz jautājumiem par alergēnu klātbūtni ēdienos.
Viesu kompānijām no 6 personām pie rēķina tiks pieskaitīta 10% servisa maksa.