ĒDIENKARTE

Olīves 4.50

Maize & sviests ar trifeļu eļļu 1.00/1 pers

Austeres Creuses N2 Poèsie, Normandie, Francija 1 gb 3.90, 6 gb 21.00, 12 gb 35.00

PIEDĀVĀJUMS!!! 3 gb austeres un  glāze šampanietis 18.00

PIEDĀVĀJUMS!!! Uzkodu plate “Jūras veltes” un 2 glāzes šampanietis 38.00

  “Jūras veltes”-jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes, kroketes 1 pers 14.50
“Jūras veltes”-jūras ķemmītes, tīģergarneles, kalmāri, gliemenes, kroketes 2 pers 25.00
“Foie Gras”- pīles akna ar sarkanvīna bumbieri un grauzdētu maizīti  16.50
Liellopa gaļas karpačo
ar sinepju mērci, parmezānu un ar/bez trifeļu eļļu 16.50
Gaļas asorti – jamon serrano, fuet, pīles krūtiņa 7.50
Siera asorti – taleggio, manchego, comte, aprikožu džems 7.50
Antipasti mix – dārzeņi, humus, siers, gaļa 7.50

Salāti ar burratu, pistāciju pesto un pekānriekstiem 14.50
Salāti ar tīģergarnelēm, avokado un mango 14.50

Provansas zivju zupa ar jūras veltēm 14.50
Pasta “Ravioli” ar Osso Buco un parmezānu 15.00

Jēra steiks (Jaunzēlande, Rump steak) ar sarkanvīna mērci un kartupeļu “gratin” 27.00
Lēni gatavoti vērša vaidziņi
ar kartupeļu-trifeļu biezeni un dārzeņiem 25.00
Vidusjūras astoņkājis ar harisas mērci un ceptiem dārzeņiem 25.00
Paltusa fileja ar holandes mērci un ceptiem dārzeņiem 25.00

    Šokolādes “Crème Brule”ar grauzdētām pistācijām un ogām 6.50
“Semifreddo” ar mandarīniem, balto šokolādi un cepumu drumstalām 6.50
“Bliss Gelato” – Brontes pistāciju gelato 1 bumbiņa 5.50
“Bliss Gelato” – mango sorbetto 1 bumbiņa 5.50
Kokosriekstu saldējums kokosā 5.50
Citronu sorbetto 5.50

Ar prieku atbildēsim uz jautājumiem par alergēnu klātbūtni ēdienos.
Viesu kompānijām no 6 personām pie rēķina tiks pieskaitīta 10% servisa maksa.